DoM

EtusivuOhjeetHinnastoVarausGalleria
HUOM!!
UUSI OSOITE

DoM Itsepalvelukirpputori

Flea market & Shop

Puh. 0403616953

Liikkeen aukioloaikoina

asiakaspalvelu@kirpputoridom.fi Kirpputori DoM Facebook!
Follow us @Kirpputori DoM Instagram!

Välimerenkatu 3
00180 Helsinki

Avoinna:
Ma-Pe 11-18
La-Su 12-16
Tervetuloa


Ohjeita myyjälle

1. Paikkavuokran voit maksaa pöydän varaamisen yhteydessä tai viimeistään vuokran alkaessa. Otamme pöydän myynnistä 4% provision.

2. Maksupäätteiden käytöstä johtuen maksamme tilitykset 2-3 pankkipäivän kuluttua lopetettuasi suoraan tilillesi tai käteisellä jos kasassa on riittävä määrä. Jos haluat tilityksen useamman kerran vuokran aikana, ylimääräiset tilitykset maksavat 5e/ kpl.

3. Pöydän vuokra-aika on 7 myyntipäivää. Jos tuot tavarasi aamulla ja haet ne illalla.

4. Kaikki myyntipaikkamme sisältävät vaatehenkarit.

5. Varmista, että tuotteissasi näkyy selvästi hinta, tuote ja paikkanumero. Kirjota mielellään tuotteesta lyhyt kuvaus hintalapulle. Esim: "Punainen Zara T-paita, koko: M" on parempi kun pelkkä: "T-Paita".

Hyväksymme ainoastaan Domin hintalapuilla merkityt tuotteet. Emme myy ostajalle hintalaputonta tuotetta, joten varmistathan että hintalaput ovat hyvin ja selkeästi kiinnitettyjä.
6. Hintalaput voi kiinnittää esimerkiksi hakaneuloilla, joita voi lainata kirpputorilta.

7. Liikkeessä on arvoesineille erikseen tarkoitetut vitriinit, johon voit tuoda ne turvallisin mielin myyntiin. Suosittelemme vitriiniä esim koruille ja muille pienille ja arvokkaille esineille. Vitriini/ikkuna - 10 % provisio.

8. Dom ei vastaa varastetuista tai kadonneista tuotteista. Liikkeessämme on kameravalvonta sekä hälytysjärjestelmä. Ilmoitamme kaikki varkaudet poliisille ja toimimme parhaamme mukaan estääksemme varkaudet. Emme vastaa tuotteiden tuhoutumisesta tulipalon, vesivahingon, murron, ilkivallan tai muun liikkeestä riippumattoman syyn sattuessa.

9. Myydyillä tuotteilla ei ole vaihto- eikä palautusoikeutta emmekä vastaa viallisista tai puutteellisista tuotteista. Kehotamme myyjiä tuomaan myyntiin vain ehjiä, toimivia ja hyvässä kunnossa olevia tuotteita.

10. Älä täytä pöytääsi liialla tavaralla. Ihmiset eivät jaksa käydä läpi täyteen ahdettua pöytää. On parempi laittaa pöydälle vähemmän tavaroita ja tuoda myöhemmin lisää.

11. Jos jotain tavaroitasi puuttuu pöytävuokran loputtua, tule katsomaan 3-5 päivän kuluttua löydettyjen tavaroiden hyllyämme. Emme valitettavasti voi säilyttää tavaroita ikuisesti, pidamme ne myymälässä 5 päivää myyntijakson loppuen, mikäli ei ole muuten sovittu.

12. Älä ylihinnoittele tuotteitasi. Muuten ne jäävät ostamatta. Esimerkiksi: Vaatteille jotka ovat uusia tai vähän käytettyjä, sopiva hinta on noin -70% vähittäishinnasta.

13. Pöytävarauksen loppuessa, voit laittaa pariksi viimeiseksi päiväksi pöytääsi -50% lapun.

14. Pöydän siistiminen 1-2 kertaa viikossa parantaa myyntiä.

15. Pöytä on tyhjennettävä vuokrasopimuksen viimeisenä päivänä ennen liikkeen sulkemisaikaa. Tyhjentämättä jääneestä pöydästä veloitamme 10,00 euron palvelumaksun, joka pidätetään myyjän myyntituloista. Tavaran varastoinista perimme 5 eur/päivä. Pidamme tavarat myymälässä 5 päivää myyntijakson loppuen, mikäli ei ole muuten sovittu, ja poistaamme ne kieretyksen sen jälkeen.

Tulosta hintalaput tästä (.pdf)